POMIDORY NADZIEWANE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    4 szt
  • pasta śledziowa

  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • majonez

    0,5 szkl
  • cytryna

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ściąć ostrym nożem wierzchy ładnych, jędrnych pomidorów i wydrążyć je łyżeczką. Wydrążone pomidory nadziać pastą śledziową, sałatka jarzynową. Posiekać drobno trochę naci pietruszki lub szczypiorku. Wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny sosem tym polać pomidory

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat