Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory faszerowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 4 szt
twaróg 400 g
rzodkiewka
szczypiorek
sól
pieprz
śmietana 1
Tzatziki pikantny sos czosnkowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory faszerowane

Pomidory umyć .ściąć wierzczy ,wydrążyć środki.Twaróg wymieszać ze śmietaną,Dodać startą na tarce rzodkiewkę ,drobno posiekany szczypiorek.Przyprawić solą i pieprzem.Ja czasami dodaję przyprawę tzatziki.Tak przygotowanym twarożkiem wypełnić pomidory i przykryć wcześniej ściętymi wierzchami.świetnie smakują jako dodatek do grilowanych mięs

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja 27.04.2013 13:04
fajne pomidorki :)
Bernadeta1 24.01.2013 01:28
wyglądają super
Beata23 04.01.2013 14:58
apetyczne
Stenka 03.11.2012 15:42
pieknie wyglądają
kriko 13.09.2012 08:47
ślicznie wyglądają
Barbara/zuza22_85 15.08.2012 20:22
dobre
Krzysztof15 15.08.2012 13:50
mniam
Monika63 10.08.2012 08:34
dawno nie jadłam, a kiedyś robiłam:)
adelajda 30.06.2012 17:40
pychotka
reniatka 02.06.2012 22:53
piękne!
Rafał10 01.06.2012 09:08
mmm super! :)
iziona 01.06.2012 08:34
Wygladają bardzo ładnie i apetycznie.
Luki 01.06.2012 08:27
pysznie wyglądają
agunesu 31.05.2012 22:39
no niezly jako dodatek do mies ale i riwniez jako przekaska na impreze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak