Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowy miks ze szpinakiem, bazylią i rukolą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 2 szt
bazylia świeża 8 listków
rukola 6 listków
szpinak świeży 6-8 listkóa
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowy miks ze szpinakiem, bazylią i rukolą

Przygotować wszystkie składniki .Pomidory sparzyć i obrać ze skórki . Szpinak ,rukolę i bazylię umyć i osuszyć ,pokroić drobno .Włożyć wszystko do wysokiego naczynia i zmiksować . Podawać przyprawione pieprzem od razu po przygotowaniu lub schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

benka 28.09.2016 19:34
Też taki lubię.
Janina 27.09.2016 23:45
Samo zdrowie, witaminki;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak