Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowo fasolowy gulasz
Kroki postępowania
Fasole zalewam zimą wodą i odstawiam na noc.
kukurydza | 1 puszka |
marchew | 3 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
por | 1 sztuka |
seler | 20 dkg |
boczek wędzony | 50 dkg |
biodrówka | 1 sztuka |
fasola Jaś | 30 dkg |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
papryczka chili | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: