Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidorówka bez mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 1 sz
lubczyk 10 listków
por 1/5 szt
seler liść 4-5 listków
śmietana 18 proc 2-3 łyżki
mąka 1-2 łyżki
marchew 1 szt
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorówka bez mięsa

nalać wody do garnka wrzucić por, seler, lubczyk, marchew i kostkę na wolnym ogniu gotować ok 15 minut. wyłowić zioła zaprać koncentratem zostawić na wolnym ogniu przez kilka minut zaprawić mąka i śmietaną. Doprawić solą i pieprzem . w miedzy czasie ugotować makaron i wcinać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 13.11.2013 11:02
smakowita zupka
Monika58 25.11.2012 17:57
dobra
kate.500 15.09.2012 20:47
moja ulubiona zupka
dianix 10.08.2012 10:27
ładnie się prezentująca
parysek10 27.07.2012 19:18
ale apetyczna!
olkaaa 27.07.2012 08:20
bardzo lubię pomidorową
ziutula
ziutula 25.07.2012 15:44
MIĘSO NIEPOTRZEBNE DO TAKIEJ ZUPY...
Agnieszka91 25.07.2012 13:50
też często taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak