Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z serkiem topionym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser topiony 100 gr
przecier pomidorowy 1 mały
ryż 20 dkg
woda 3 l
przyprawa uniwersalna do smaku
rosół drobiowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z serkiem topionym

Ryż ugotować z kostką rosołową dodać przecier pomidorowy i serek topiony,przegotować .Przyprawić do smaku wegetą, solą i magi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 23.12.2013 06:38
takiej jeszcze nie jadłem
[email protected] 20.02.2013 09:31
tak to jueszcze nie robilam
anemon 08.11.2012 10:58
Dla mnie to nowa wersja pomidorowej, warta wypróbowania.
caralajna 31.01.2012 14:31
tez taka robie, polecam jest przepyszna :)
halina17 14.01.2012 15:40
dobra zupa
SyMiki 06.08.2011 21:08
muszę wypróbować
Ela15 29.07.2011 12:40
coś nowego
mili_kati 21.10.2010 16:06
jeszcze nie robiłam musze spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak