Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z przecieru z makaronem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 1 szt
jogurt naturalny 3 łyżeczki
Makaron kolanka 300 g
bulion 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z przecieru z makaronem

Do przygotowanego bulionu lub rosołu dodaję przecier pomidorowy, własnej roboty (przepis w mojej księdze). Po zagotowaniu dodać jogurt naturalny. Żeby jogurt się nie \"zważył\" trzeba do niego najpierw dodać odrobinę zupy (dosłownie 3 łyżki), wymieszać i dodać do zupy. Podawać według upodobań z makaronem lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 22.11.2013 08:39
pyszna zupka i mój ulubiony makaron do niej :)
IwonaKa 28.07.2013 11:22
nie ma to jak dobra pomidorowa
ben-ka 09.07.2013 10:22
moja ulubiona zupka:)
Katarzyna59 02.04.2013 09:34
bardzo apetyczna
Bernadeta1 15.03.2013 12:32
smaczna pomidorowa
olkaaa 29.11.2012 07:49
bardzo lubię
dorotka0000025 22.05.2012 00:10
super
jasiek 06.03.2012 11:23
klasyczna
gacopierz23 07.12.2011 20:07
lubię z ryżem
Marlena/Kinia 15.10.2011 16:23
też taką robie, przynajmniej jest szybko zrobiona
Ela15 22.07.2011 14:24
super
Natalia40 16.06.2011 21:03
królowa zup
Gosia311 03.04.2011 19:06
bardzo lubie pomodorową
Ewelina47 23.03.2011 18:59
pycha, jeszcze z kluskami
barbara11561 14.03.2011 07:54
Lubię pomidorową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak