Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 50 dkg
marchew
pietruszka
natka pietruszki
seler korzeniowy
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
sól
pieprz
przecier pomidorowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z mięsem

Mięso dokładnie myjemy, zalewamy wodą i doprowadzamy do wrzenia. Do gotującego się mięsa dodajemy obrane jarzyny i przyprawy. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości. Następnie wyciągamy jarzyny i mięso. Do zupy dajemy przecier, pokrojone mięso, natkę pietruszki i doprowadzamy do wrzenia. Wszystko doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 25.02.2015 22:32
fajna zupka
bartekk 25.02.2015 17:10
fajnie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak