Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kości
100 g -
porcja rosołowa
1 szt -
marchewka
1 zt -
pietruszka
1 szt -
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt -
ziele angielskie
2 ziarenka -
sól i pieprz
1 szczypta -
przecier pomidorowy
1 słoiczek mały -
woda
1,5-2 liteów -
kasza gryczana
100 g -
sól
1/2 łyżeczki -
woda
1 litr -
natka pietruszki
1/2 pęczka -
bazylia świeża
3-4 listki -
mąka
1 łyżeczka -
śmietana
2 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Pomidorowa z kaszą gryczaną
Kroki postępowania





Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się