Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso z kością 0,5 kg
włoszczyzna 25 dag
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
mąka
śmietana 0,5 kubka
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa

Z mięsa i włoszczyzny ugotować wywar. Dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz. Śmietanę rozmieszać z mąką i odrobiną ciepłej zupy, wymieszać, wlać do zupy i zagotować. Podawać z makaronem i posypaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 21.12.2011 18:52
UWIELBIAM POMIDORÓWKĘ
Gonia555 07.08.2011 20:18
pycha
Emilia22 15.01.2011 17:30
pyszności:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak