Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidor pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 4 szt
polędwica wieprzowa 20 dag
Kucharek przyprawa uniwersalna
natka pietruszki
majonez
jajko ugotowane na twardo 2 szt
ser gouda 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidor pod pierzynką

Polędwiczkę opruszamy przyprawą uniwersalną i smażymy w całości ,lub gotujemy .Rozrywamy na kawałki . Pomidora myjemy i przekrawamy ,kroimy na plastry.Jajka gotujemy i ścieramy na tarce.Ser także ścieramy na tarce małe oczka.Na plasterek pomidora dajemy straty ser potem stare jajko,majonez i następny plasterek pomidora potem mięsko ,jajko i ozdabiamy natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 20.10.2011 11:16
szkoda, że sezon na smaczne \"ogródkowe\" pomidory już się skończył...
Henryka2 19.10.2011 11:20
P[rzepięknie podane! Miło spojrzeć i mam ochotę wypróbować.
kawazprzyjacielem 19.10.2011 10:15
artystyczne danie
Anna152 19.10.2011 07:29
mniam
Anna146 19.10.2011 07:28
super wygląda, super smakuje
iwa643 19.10.2011 07:24
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak