Polski rosół

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina

  • pierś z kurczaka

  • marchew

  • seler

  • pietruszka

  • biała część pora

  • makaron

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Polski rosół  foto
Przygotuj wywar, gotuj wołowinę i pierś. Po tym kiedy wywar jest gotowy, dodaj warzywa. Kiedy warzywa są już gotowe, dodaj przyprawy. Kucharek itp.
Krok 2 - Polski rosół  foto
Ugotuj makaron w osolonej wodzie.
Krok 3 - Polski rosół  foto
Rosół gotowany na wołowinie i drobiu. Jest o wiele lepszy niż rosół na samym drobiu lub rosołkach. Polecam

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat