Polski rosół

Polski rosół

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina

  • pierś z kurczaka

  • marchew

  • seler

  • pietruszka

  • biała część pora

  • makaron

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Polski rosół

Kroki postępowania

Krok 1 - Polski rosół  foto
Przygotuj wywar, gotuj wołowinę i pierś. Po tym kiedy wywar jest gotowy, dodaj warzywa. Kiedy warzywa są już gotowe, dodaj przyprawy. Kucharek itp.
Krok 2 - Polski rosół  foto
Ugotuj makaron w osolonej wodzie.
Krok 3 - Polski rosół  foto
Rosół gotowany na wołowinie i drobiu. Jest o wiele lepszy niż rosół na samym drobiu lub rosołkach. Polecam

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat