Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polska paella

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 3
pomidorki cherry
kiełbasa 1/2
ząbek czosnku 2
szczypiorek 2 lyzeczki
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Polska paella

Ziemniaki kroimy w plasterki i przyprawiamy ziołami prowansalskimi. Podsmażamy na patelni. Następnie ściągamy ziemniaczki i podsmażamy kiełbaskę. Dodajemy połówki pomidorków i mieszamy. Na koniec dodajemy ziemniaczki, szczypiorek i przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Przyprawiamy całe danie odrobiną soli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ajres 29.11.2013 11:14
pyszny obiadek
Katarzyna/kate1980 16.11.2013 19:53
fajny przepis
aginaa 14.11.2013 07:06
polecam wszystkim
bogusia19 13.11.2013 11:55
naprawdę smaczna
SmacznaPyza 13.11.2013 11:38
a co to danie ma wspólnego z paellą ?
juuusta 13.11.2013 10:15
fajny pomysł
ssylwiaa 13.11.2013 10:06
i Polacy doczekali się swojej paelli ;)
Cranberry 13.11.2013 09:00
podoba mi się !!
dodi 13.11.2013 09:00
smakowicie wygląda
Aga-25 13.11.2013 08:20
fajna mieszanka
Melania 13.11.2013 08:18
Świetne, robię podobne danie z papryką :)
Margaretkaw 13.11.2013 08:13
Wspaniale wygląda, muszę zrobić :)
Agnieszka-87-25 13.11.2013 08:13
pierwsza klasa potrawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak