Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

połówki hamburgerów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki z sezamem 4
szynka konserwowa 8 plastrów
ser żółty 8 plastrów
pomidor duży
sałata 8 listków
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: połówki hamburgerów

Bułki przekroić na pół, na każdej połówce połozyć kolejno: plaster szynki konserwowej, pokrojony liść sałaty, plaster pomidora bez skórki, plaster żółtego sera, posypać solą i pieprzem dla smaku. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni celciusza i włożyć hamburgery do piekarnika na około 7 minut, aż ser się rozpuści. Można jeść z ketcupem albo sosem czosnkowym. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 31.10.2012 15:13
doskonałe
Iwusia 03.10.2012 23:20
domowe i smaczne
Maniek2 19.09.2012 19:29
pycha
dagmara020 07.09.2012 15:03
mniam mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak