Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Półmisek pomidorów byczych serc ze szczypiorkiem i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pomidory bycze serca 5 sztuk
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1 garść
bazylia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Półmisek pomidorów byczych serc ze szczypiorkiem i cebulą

Pomidory, cebulę i szczypiorek kroję w plastry. Bycze serca układam na półmisku, na nie kładę cebulę i szczypiorek. Całość doprawiam solą i pieprzem i przyozdabiam bazylią. Idealna przystawka do śniadań i kolacji, polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stachu90 13.09.2012 12:14
mmm apetyczne
Papryczka 03.09.2012 16:05
smaczne
Janek 25.08.2012 12:19
wszystkie pomidory są pyszne, a bycze serca rzeczywiście rosną ogromne i mają charakterystyczny słodkawy smak;) pozdrawiam
anulka69 13.08.2012 17:03
pyszne i proste
Mysiunia 11.08.2012 19:34
u mnie się na nie mówi "bawole serca" - jedna z najlepszych odmian pomidorów :) u mnie w szklarni takie 'bycze' porosły że co trochę się sznury urywają, a pomidory same spadają (jeden wazył 75dag).
SmacznaPyza 11.08.2012 18:05
ale z innych pomidorów też można?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak