Przepis i sposób przygotowania na: Półkruche ciasto z truskawkami
2.Kruszonka: Wszystkie składniki ugnieść na jednolitą masę. Następnie rozdrabniać palcami i posypywać ciasto.
mąka krupczatka | 40 dag |
margaryna kostka | 1 |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 1 |
śmietana 12% | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 1/2 opakowania |
sól | szczypta |
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
cukier | 1/4 szklanki |
margaryna w kostce | 1/4 kostki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
truskawki | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: