Przepis i sposób przygotowania na: Półfrancuskie roladki z białym serem i rodzynkami.
Kroki postępowania





mąka tortowa |
1 szklanka
|
jajko |
1 sztuka
|
masło lub margaryna |
10 dag
|
śmietana 12% |
2 łyżki
|
ser biały |
30 dag
|
jajko |
1 sztuka
|
masło lub margaryna |
5 dag
|
cukier waniliowy |
1 sztuka
|
budyń waniliowy |
1 sztuka
|
cukier puder |
2-3 łyżki
|
rodzynki |
10 dag
|
mąka pszenna |
do posypania stolnicy
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: