Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa wiśniowa na ciasto

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dżem wiśniowy 2 szt
wiśnie 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: polewa wiśniowa na ciasto

Wiśnie rozmrażamy i odsączamy na sicie. Dżem wiśniowy wykładamy ze słoików do garnka, podgrzewamy dodajemy wiśnie, jeśli trzeba dosładzamy, chwilę podgrzewamy, mieszamy. Ciepły rozprowadzamy na upieczone i schlodzone ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 08.03.2012 08:34
pyszna
Anna152 08.03.2012 08:34
pyszna
AGNIESZKA103 04.03.2012 10:33
orginalne wykonczenie ciasta i smakowite
jolanta19 04.03.2012 07:50
dobry pomysł
1j1o1l1a1 03.03.2012 18:26
droga ta polewa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak