Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa do mazurka sernikowego

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 100 g
mleko 2 łyżki
cukier puder 100 g
mąka ziemniaczana 1 łzyka
kakao 2 łyżki
orzechy

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa do mazurka sernikowego

Wszystko wymieszać i podgrzać. Wylewać bezpośrednio na mazurek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 24.06.2011 14:52
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak