Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowo-miodowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
miód 2 łyżki
kakao 4 łyżki
cukier puder 1,5 szklanki
spirytus 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowo-miodowa

Masło, miód, cukier włożyć do garnuszka. Zalać 3 łyżkami wody i podgrzewać do momentu rozpuszczenia się cukru. Następnie dodać kakao, zagotować. Na samym końcu dodać spirytus, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 14.06.2012 20:28
świetna
Wafelek2601 21.03.2012 10:59
super przepis
Monika193
Monika193 27.01.2011 15:08
z miodem jeszcze nie robiłam, a na pewno będzie pyszna
agnieszka137 10.01.2011 10:20
wyśmienita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak