Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
kakao 3 łyżki
woda 6 łyżek
cukier 1 i 1/2 szkl
cukier waniliowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Margarynę roztapiać w garnku na małym ogniu. Po kolei wrzucać kakao, wodę, cukier i cukier waniliowy. Wymieszać. Czekać aż wszytko się roztopi i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiunia23 28.01.2017 22:45
Dziękuje ale niestety nie mogę edytować przepisu nie da się już
gusia1000 23.01.2017 00:03
Tak, edytuj ten przepis.
agaK. 22.01.2017 19:57
Chyba polewa z czekolady;) Edytuj jak masz jeszcze opcję. Dobra polewa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak