Przepis i sposób przygotowania na: Polenta z warzywami
Kroki postępowania
Gotową polentę podawać na ciepło z sosem warzywnym.
woda | 2 szkl |
sól | 1/2 łyżeczki |
mąka kukurydziana | 8 łyżek |
masło | 1 łyżeczka |
marchewki | 2 szt |
por | 1/2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
woda | 1/2 szkl |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kozieradka | 1 łyżeczka |
asafetyda | 1/2 łyżeczki |
Cebulka smażona Prymat | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: