Przepis i sposób przygotowania na: Polenta z kiełbaską w pomidorach
Kroki postępowania
Seler i cebulę podsmażyć na 2 łypkach oleju, po czym dodać dwie "pokruszone"kiełbaski i 2 całe nacinając skórkę smażyć razem kilka minut;
Smacznego!
kasza kukurydziana | 200 g |
cebula | 1szt |
seler naciowy | 1 gałązka |
kiełbasa biała | 4 szt |
passata pomidorowa | 500 ml |
koperek | pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
chili | do smaku |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: