Polędwiczki wieprzowe po prowansalsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwiczek wieprzowych

    600g
  • masła

    1łyżka
  • ząbek czosnku

    1
  • oliwa

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Polędwiczki nacieramy ziołami i przysmażamy na oliwie z masłem z każdej strony, dodajemy następnie rozgnieciony czosnek.Chwilę smażyć. Następnie odstawiamy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 24.06.2012 00:08
bosko wygląda
mala2021 14.01.2011 12:06
smaczne
Magdalena80 17.10.2010 20:31
bardzo pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat