Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polędwiczki wieprzowe faszerowane musem grzybowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 4 szt
grzyby leśne 400 g
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: polędwiczki wieprzowe faszerowane musem grzybowym

grzyby moczyć przez całą noc, następnie je odcisnąć z wody przesmażyć razem z cebulkę posiekaną w kostke, polędwiczki przeciąć w pół, nałozyć na siebie 2 kawałki, wyklepać przez folię przyprawić i rozłożyć farsz następnie zwijać roladki następnie zawijać w filę aluminiową piec w piecu około 1 godz minut w temp 100

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak