Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczka wieprzowa z brzoskwiniami
Kroki postępowania
2. robimy marynatę z miodu, musztardy i przypraw.
3. Brzoskwinie kroimy w ćwiartki
SMACZNEGO :)
brzoskwinie w puszce | 2-3 połówki |
polędwica wieprzowa | 500 gram |
miód | 1 łyżeczka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
olej | do smażenia |
bulion | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: