Polędwiczka drobiowa smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwiczka drobiowa

    30 dag
  • mąka pszenna

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Polędwiczki nacieramy solą oraz papryką słodką. Obtaczamy w mące. Smażymy na rozgrzanym oleju 5 minut z każdej strony. Można podawać z ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Maniek2 12.03.2012 08:24
super
halina17 08.12.2011 17:35
smaczna
MAR3STA 27.09.2011 22:10
świetne mięsko
Magdalena1110 24.09.2011 07:15
smaczne
iga2 21.09.2011 17:55
smaczne
Margo1 18.09.2011 10:27
pyszna
dianix 17.09.2011 10:52
poledwiczka - pychota
Emilia22 15.09.2011 09:44
pycha
pioge7 15.09.2011 09:37
aż ślinka cieknie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat