Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polędwica z rozmarynem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 500 gram
rozmaryn 2 galązki
pieprz do smaku
wino czerwone 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: polędwica z rozmarynem

poledwicę myjemy. Przyprawiamy pieprzem grubomielonym. Podsmażamy na patelni do smażenia beztłuszczowego, dodajemy rozmaryn, przekręcamy. podlewamy winem i szczelnie przykrywamy. Dusimy mięso do miekkości na malutkim ogniu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak