Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica teriyaki z łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 4 sztuki
imbir starty 2 łyżeczki
sos sojowy 2 łyżeczka
sos rybny 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbki
sos tariyaki 1 łyżka
sezam 1 łyżka
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica teriyaki z łososia

Wytnij z fileta polędwice. Zamarynuj ze składników podanych w przepisie. Piecz w 200 stopniach przez 30 minut. Posyp uprażonym sezamem. Podawaj z makaronem ryżowym i szpinakiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 21.03.2017 21:18
smakowicie się zapowiada
adelajda 21.03.2017 17:54
Super łosoś :)
Ola1984 21.03.2017 17:04
Uwielbiam łososia :) Pyszna propozycja :)
Ania321 21.03.2017 15:20
bardzo apetyczne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak