Składniki:
polędwica wieprzowa | 400 g |
borowiki | kilka sztuk |
podgrzybki | kilka sztuk |
cebula biała | 1 sztuka |
kwaśna śmietana | 2 łyzki |
masło | 1 łyżka |
papryka mielona | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
rozmaryn świeży | do posypania |
polędwica wieprzowa | 400 g |
borowiki | kilka sztuk |
podgrzybki | kilka sztuk |
cebula biała | 1 sztuka |
kwaśna śmietana | 2 łyzki |
masło | 1 łyżka |
papryka mielona | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
rozmaryn świeży | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: