Przepis i sposób przygotowania na: Poisson en papillote avec zucchini et carotte, ragoût au vin blanche
2. Marchewkę oczyścić, pokroić w słupki szerkości ryby
3. Cukinię umyć i również pokroić w słupki
4. Pietruszkę posiekać
5. Szalotki obrać i pociąć w pierścienie.
6. Rybę poporcjować na wymagane wielkości, w międzyczasie włączyć piec na około 200 st.C.
7. Ułożyć rybę na papierze, nałożyć pocięte składniki dodatkowe, podlać winem.
8. Papier zawinąć. Zawijając staramy się robić to dookoła ryby. zakładając kolejne warstwy papieru na zakładkę (jedno na drugie). Ostatnia warstwa papieru wkładana jest pod rybę.
9. Czynności numer 7 i 8 powtarzamy dla reszty porcji ryby.
10. Blachę z zawiniętą rybą wkładamy do nagrzanego pieca i pieczemy przez około 20 minut.
11. Wyciągamy rybę i rozcinamy papier uważając na parę wydobywającą się ze środka.
12. Pałaszujemy z ulubionym sosem przy pomocy 2 widelców uważając na ości :)