Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podudzie z kurczaka w miodzie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Podudzie z kurczaka 4szt
miód
Kucharek SMAK WIOSNY
ugotowane ziemniaczki

Przepis i sposób przygotowania na: podudzie z kurczaka w miodzie

Podudzie dokładnie myjemy, osuszamy, posypujemy kucharkiem i smarujemy dokładnie miodem im grubsza jego warstwa tym lepiej:).Następnie podudzia wkładamy w naczynie żaroodporne i pieczemy do miękkości w międzyczasie polewając je rozpuszczoną w wodzie kostką rosołową.Podawać z ziemniakami i sałatką z ogórków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 02.12.2010 18:51
smaczne danie kiedyś jadłem u cioci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak