Składniki:
Podudzie z kurczaka | 6 szt |
miód | 60 ml |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
musztarda ostra | 1 łyżka |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 ("makadamia") |
Podudzie z kurczaka | 6 szt |
miód | 60 ml |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
musztarda ostra | 1 łyżka |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 ("makadamia") |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: