podudzia z kurczaka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • podudzia z kurczaka

    6 szt
  • miód

    1/3 szklanki
  • czosnek

    2 ząbki
  • sos sojowy

    3 łyżki
  • olej roślinny

    2 łyżki
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyzka
  • rodzynki

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • tymianek

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miód , olej, sos sojowy, wyciśnięty czosnek, musztardę wymieszać dodać rodzynki. Kurczaka ułożyć w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem i piec około 40 do 45 minut w temperaturze 180 o C
smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dorotka0000025 25.07.2011 11:19
mniam mniam..
Teresa19 01.05.2011 09:45
Wyglądają pięknie,mniam.
Izabela28 21.02.2011 16:55
Pyszne, że aż ślinka leci:)
kate.500 19.02.2011 17:56
Pysznie się zapowiada...
Małgorzata106 17.02.2011 09:42
super
magical66 07.02.2011 19:16
apetycznie wygląda;mniam
Tomasz17 06.02.2011 18:01
Jeśli smakuje tak jak wygląda to super :)
m1monika 29.01.2011 14:29
wyglądają bardzo apetycznie :)))
Magda60 23.12.2010 15:21
polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat