Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 45 dag
cebula 1 szt
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
przyprawa w płynie do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa

Kroki postępowania

1
Wątróbkę myjemy i kroimy w kostkę, . Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy wątróbkę
Krok 1 - Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa  foto
2
Smażmy z dwóch stron doprawiając solą i pieprzem.
Krok 2 - Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa  foto
3
Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Dodajemy pokroją cebulę.
Krok 3 - Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa  foto
4
Doprawiamy przyprawą w płynie, podlewamy około 100 ml wody i dusimy do odparowania wody, Podajemy od razu po przygotowaniu.
Krok 4 - Podsmażana z cebulą wątróbka wieprzowa  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 23.03.2017 08:02
wygląda smacznie
Kikiriki 06.07.2014 11:30
super danie
stan2401 02.07.2014 09:29
pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak