Składniki:
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
podgrzybki | 1/2 kg |
por (biała część) | 1 sztuka |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
olej rzepakowy | 3 łyzki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
pietruszka pęczek | 1/3 pęczek |
majeranek | 1 do smaku |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
podgrzybki | 1/2 kg |
por (biała część) | 1 sztuka |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
olej rzepakowy | 3 łyzki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
pietruszka pęczek | 1/3 pęczek |
majeranek | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: