Przepis i sposób przygotowania na: Pływające Tatsoi :
,,.. . Tatsoi jest warzywem o dość ostrym smaku przypominającym trochę smak rzodkiewki i kalarepy..”
kalarepki | |
1 mała marchewka | |
½ szklanki pokrojonej w cienkie paseczki kapusty pekińskiej | |
1 puszka ,, Koktajlu tropikalnego Tao-Tao „ | |
1/2 szklanki porwanych na kawałki listków Tatsoi | |
½ szklanki pokrojonej dymki ( szczypiorku ) | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Przyprawa do dań kuchni chińskiej Prymat | |
1 łyżeczka curry | |
imbir świeży | 1 łyżeczka |
rosół drobiowy | 1/2 l |
makaron ryżowy | 5 dag (typu: nitki) |
mięso z kurczaka | 1 szkl. (obrane i podzielone na ka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: