Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

płotki grillowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płoć świeża 6 szt
oliwa 2 łyżki
przyprawa staropolska 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: płotki grillowane

Płotki oskrobać, rozciąć, wyczyścić, dokładnie umyć i osuszyć. Oliwę wymieszać z przyprawą staropolską, mieszanką wysmarować rybę z każdej strony i w środku, posolić, grillować na tacce grillowej, obracając ryby,podawać z pomidorem i ogórkiem małosolnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 08.05.2012 20:29
jeszcze nie jadłam płotek
Janek1 30.06.2011 21:37
ale muszą być smaczne
Mateusz/matikor 30.06.2011 18:13
rybka z grilla :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak