Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Płonące roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka lub kiełbasy szynkowej 20 plastrów
masło 10 dag
tłuszcz 1 łyżka
zielenina
orzechy włoskie 10 posiekane
koniak kilka łyżek
rokpol 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Płonące roladki

Rozetrzeć masło z serem, i posmarować plastry szynki, posypać orzechami i zieleniną. Zwinąć dość ciasno i spiąć wykałaczką. Obsmażyć ułożyć na półmisku polać koniakiem zapalić i podać płonące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 17.05.2011 17:57
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak