Składniki:
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
pieczarki | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | 5 plasterków |
mąka | 1-2 łyżki |
woda | 1 l |
sól, pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
śmietana | 1-2 łyzki |
bulion | 1 kostka |
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
pieczarki | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | 5 plasterków |
mąka | 1-2 łyżki |
woda | 1 l |
sól, pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
śmietana | 1-2 łyzki |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: