Składniki:
filety z matiasa marynowane w oleju | 500 g |
ogórek | 1 szt. |
rzodkiewki marynowane | 8 szt. |
endywia | 1 pęczek |
creme fraiche | 4 łyżki |
kawior z łososia | 2 łyżki |
kawior z anchois | 2 łyżki |
kiełki | 1 garść |
racuszki ziemniaczane | 4 szt. |
filety z matiasa marynowane w oleju | 500 g |
ogórek | 1 szt. |
rzodkiewki marynowane | 8 szt. |
endywia | 1 pęczek |
creme fraiche | 4 łyżki |
kawior z łososia | 2 łyżki |
kawior z anchois | 2 łyżki |
kiełki | 1 garść |
racuszki ziemniaczane | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: