Placki z kalafiorem, tuńczykiem i jajkiem Dieta proteinowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafion świeży

    1/2 główki
  • cebula biała

    1 sztuka
  • tuńczyk

    1 puszka
  • jajko

    4 sztuki
  • sos sojowy

    1/2 łyżeczki
  • Pieprz czarny grubo mielony Prymat

    2 szczypty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

warzywa drobno siekamy. Dodajemy rozbite jajka, przyprawy i odciśniętego tuńczyka z puszki w sosie własnym.

Dobrze mieszamy.

Smażymy na małej patelni jak omlet pod przykryciem po 5 minut z każdej strony.

Pycha ;)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 28.06.2012 08:26
smaczne
accee 08.02.2011 23:54
Dobre
Ela20 20.11.2010 18:24
całkiem fajny przepis :)
iknkirke 18.11.2010 09:28
ciekawy przepis
Izabela/bella81 24.09.2010 21:22
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat