Przepis i sposób przygotowania na: Placki warzywne z chlebem
Sos: mieszamy jogurt z keczupem, dodajemy wyciśnięty czosnek i posiekany szczypiorek, solimy.
ziemniaki | 6 średnich |
marchew | 1 średnia |
kapusta pekińska | 1/2 małej główki |
jajko | 2 szt |
chleb czerstwy | 2 kromki |
mąka | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
olej do smażenia |
jogurt naturalny | 150 ml |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
szczypiorek | kilka piórek |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: