Przepis i sposób przygotowania na: Placki serowo-czosnkowe
Kroki postępowania
Na średnio rozgrzany olej ryżowy (lub inny) kłaść łyżką średnie porcje masy i smażyć z obu stron na złocisty kolor.
jajko | 3-4 duże |
czosnek | 4 ząbki |
płatki kukurydziane | 2-3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
mąka kukurydziana | 2-3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej ryżowy | |
twaróg | 250 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: