Składniki:
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
mąka kukurydziana | 3/4 szklanki |
mleko 3,2% | 0,5 szklanki |
jajko | 1 |
jabłko | 1 |
banan | 1 |
syrop z czarnej porzeczki | 30 ml |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
mąka kukurydziana | 3/4 szklanki |
mleko 3,2% | 0,5 szklanki |
jajko | 1 |
jabłko | 1 |
banan | 1 |
syrop z czarnej porzeczki | 30 ml |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: