Przepis i sposób przygotowania na: Placek z truskawkami
Kroki postępowania
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody . śmietanę ubić , dodać cukier do smaku oraz przestudzoną żelatynę .
jajko | 5 |
cukier kryształ | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana kremówka | 1/2 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cukier puder | 1 łyżeczka |
truskawki świeże | 1/2 kg |
borówki | 1/2 szklanki |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: