Placek po węgiersku z surówką z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sosik teściowej

    100 dag
  • placek

    1 ziemniaczany
  • surówka

    70 dag
  • kapusta kiszona

    70 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Smażymy placek ziemniaczany (przepis znajdziecie w innych moich przepisach). Kładziemy na talerzu i lejemy na niego gorący sosik teściowej (przepis znajdziecie w innych moich przepisach). Przygotowujemy surówkę z kiszonej kapusty, której przepis też znajduje się w innych moich przepisach i kładziemy na końcówce placka. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Milena87 17.01.2013 20:47
zjadłabym taki:)
SylwiaMagdaSabin 17.02.2012 09:54
super gotujesz
angelika14 26.01.2012 12:39
smakowicie wygl?da!
Wacław 16.01.2012 09:01
pyszne te placki,mniam
ewaa 25.11.2011 15:38
uwielbiam placek po węgiersku:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat