Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z szynką parmeńską i jarmużem
Kroki postępowania
Smacznego :)
mąka pszenna | 1/2 kg |
woda ciepła | 250 ml |
drożdże suche | 7 gram |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżki |
przecier pomidorowy | 5-6 łyżek |
czosnek ząbki | 3 ząbki |
oregano | 1 łyżka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
jarmuż | 100 gram |
oliwa | 1 garść |
szynka parmeńska | 150 gram |
mozarella | 1 duża kula |
ser pleśniowy niebieski | 150 gram |
papryczki jalapeno |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: