Przepis i sposób przygotowania na: Pizza podwójnie grzybowa
Kroki postępowania
majonez wymieszać z papryką, ziołami i zmiażdżonym czosnkiem.
mąka pszenna |
1,5 szkl
|
drożdże świeże |
1,5 dag
|
woda letnia |
150 ml
|
cukier |
1 łyżeczka
|
sól |
1/2 łyżeczki
|
oliwa |
2 łyżki
|
przyprawy |
1 łyżeczka mieszanka bałkańska
|
wędzony boczek |
10 dag
|
por |
1/4 szt
|
cebula |
1/2 szt
|
boczniaki |
15 dag
|
pieczarki |
10-15 dag
|
sól i pieprz |
do smaku
|
salami |
5 dag
|
ser żółty |
8-10 dag
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: