Przepis i sposób przygotowania na: Pizza na cienkim kruchym otrębowym cieście
Kroki postępowania
Upieczoną pizzę zdejmuję z papieru i przekładam na 3-4 minuty na kratkę, by ciasto nie zaparowało od spodu.
mąka pszenna | 500 g |
jajko | 1 |
otręby | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Dodatki: | |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 5-6 szt |
przecier pomidorowy | 100 ml |
szynka | 3-4 plastry |
mozzarella w kulce | 2 op |
cebula biała | 1 |
przyprawy | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: